Val av klassombud och vakanta positioner i styrelsen

Nu när höstterminen är igång på allvar brukar det talas om val av klassombud i samband med första föräldramötet. Den som är klassombud får lite extra inblick i styrelsens och skolledningens arbete och kan på så sätt se till att klassens åsikter lyfts fram. Kontakta Föräldraföreningen om du undrar vem som är ditt klassombud.

Medlemsavgiften i år är som vanligt 100 SEK/familj och betalas enklast via Swish  123 275 94 47.  Du kan även betala via PlusGiro 592104-4. Medlemsavgiften gäller för hela läsåret och går tillbaka till barnen i form av sponsring och diverse bidrag. Betala gärna redan idag!

Till sist vill vi även nämna att vi har fler vakanta positioner inom styrelsen och efterlyser t.ex. ansvarig för sociala medier och kommunikation. Känner du att det finns lite mer utrymme i vardagen och är redo att engagera dig så ser vi fram emot att välkomna dig till vårt trevliga gäng.